Lägenheter och bostadsrätter i Själevad

Hitta en lägenhet i Själevad

Annons:
I Själevad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Själevad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Själevad som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Själevad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Själevad.

Lägenhet i Själevad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Själevad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Själevad.

Solänget Fastighets AB
Travbanan
894 35 SJÄLEVAD

Annons:


Lär dig mer om Själevad - korta fakta

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Själevad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Själevad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Själevad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Själevad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Själevad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.