Lägenheter och bostadsrätter i Sidensjö

Hitta en lägenhet i Sidensjö

Annons:
I Sidensjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Sidensjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Sidensjö som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Sidensjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Sidensjö.

Lägenhet i Sidensjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Sidensjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Sidensjö.

Ss Förvaltning I Övik AB
Bredåker 101
893 95 SIDENSJÖ

Annons:


Lär dig mer om Sidensjö - korta fakta

Sidensjö är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Sidensjö socken i Ångermanland och Västernorrlands län. Sidensjö är beläget mellan sjöarna Bysjön och Drömmesjön.

Yta: 106 hektar
Invånarantal: 399, år 2005

Pris på bostadsrätter i Sidensjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Sidensjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Sidensjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Sidensjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Sidensjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.