Lägenheter och bostadsrätter i Ramvik

Hitta en lägenhet i Ramvik

Annons:
I Ramvik finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ramvik. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ramvik som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ramvik hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ramvik.

Lägenhet i Ramvik - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ramvik som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ramvik.

Hälledals Hus
Ramviksby 116
870 16 Ramvik


Fastigheter Västby AB
Västby 121
870 16 Ramvik

Annons:


Lär dig mer om Ramvik - korta fakta

Ramvik är en tätort i Ångermanland, belägen i Härnösands kommun sånär som på en liten del som hör till Kramfors kommun. Ramvik ligger vid Ångermanälven nära Högakustenbron.

Yta: 188,92 hektar
Invånarantal: 681, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ramvik

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ramvik varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ramvik för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ramvik.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ramvik som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.