Lägenheter och bostadsrätter i Nyland

Hitta en lägenhet i Nyland

Annons:
I Nyland finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Nyland. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Nyland som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Nyland hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Nyland.

Lägenhet i Nyland - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Nyland som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Nyland.

Carolines Fastighet AB
Mästarg. 14
870 52 Nyland

Annons:


Lär dig mer om Nyland - korta fakta

Nyland är en tätort i Kramfors kommun med cirka 1000 invånare. I Nyland finns två daghem, skola, vårdcentral och apotek samt affärer. Utanför Nyland ligger Lilla Norge, som är en ö uppbyggd av ballast från norska båtar, därav namnet.

Yta: 262,52 hektar
Invånarantal: 903, år 2010

Pris på bostadsrätter i Nyland

Eftersom priset på en bostadsrätt i Nyland varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Nyland för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Nyland.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Nyland som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.