Lägenheter och bostadsrätter i Njurunda

Hitta en lägenhet i Njurunda

Annons:
I Njurunda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Njurunda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Njurunda som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Njurunda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Njurunda.

Lägenhet i Njurunda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Njurunda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Njurunda.

Fläsians Camping & Stugor
Ripv. 4
862 95 NJURUNDA


2bk Förvaltning AB
Björn 162
862 96 Njurunda

Annons:


Lär dig mer om Njurunda - korta fakta

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Pris på bostadsrätter i Njurunda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Njurunda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Njurunda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Njurunda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Njurunda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.