Lägenheter och bostadsrätter i Kramfors

Hitta en lägenhet i Kramfors

Annons:
I Kramfors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kramfors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kramfors som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kramfors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kramfors.

Lägenhet i Kramfors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kramfors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kramfors.

Krambo Bostads AB
Biblioteksg. 10
872 30 KRAMFORS


Eriksson, Byggnads AB Lennart
Industriv. 57
872 32 KRAMFORS


Tgrj Förvaltnings AB
Kyrkviksv. 4
872 30 KRAMFORS


Industrifastigheter I Kramfors AB
Gränsg. 60
872 32 KRAMFORS

Annons:


Lär dig mer om Kramfors - korta fakta

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kramfors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kramfors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kramfors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kramfors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kramfors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.