Lägenheter och bostadsrätter i Kovland

Hitta en lägenhet i Kovland

Annons:
I Kovland finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kovland. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kovland som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kovland hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kovland.

Lägenhet i Kovland - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kovland som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kovland.

Berthas Fönsterputs
Nordansjö
860 25 Kovland

Annons:


Lär dig mer om Kovland - korta fakta

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kovland

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kovland varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kovland för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kovland.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kovland som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.