Lägenheter och bostadsrätter i Junsele

Hitta en lägenhet i Junsele

Annons:
I Junsele finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Junsele. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Junsele som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Junsele hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Junsele.

Lägenhet i Junsele - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Junsele som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Junsele.

Seek Rental Junsele AB
Köpmang. 8
880 37 Junsele

Annons:


Lär dig mer om Junsele - korta fakta

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Pris på bostadsrätter i Junsele

Eftersom priset på en bostadsrätt i Junsele varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Junsele för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Junsele.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Junsele som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.