Lägenheter och bostadsrätter i Domsjö

Hitta en lägenhet i Domsjö

Annons:
I Domsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Domsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Domsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Domsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Domsjö.

Lägenhet i Domsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Domsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Domsjö.

Brux Fastigheter
Tjänstemannag. 3
892 50 Domsjö


N.C Bygg & Fastigheter HB
Skolv. 14
892 40 DOMSJÖ

Annons:


Lär dig mer om Domsjö - korta fakta

Domsjö är en gammal by i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun och ett bostadsområde i Örnsköldsviks tätort. Domsjö ligger på södra sidan av Örnsköldsviksfjärden alldeles utanför Moälvens utlopp.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Domsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Domsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Domsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Domsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Domsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.