Lägenheter och bostadsrätter i Bonässund

Hitta en lägenhet i Bonässund

Annons:
I Bonässund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bonässund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bonässund som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bonässund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bonässund.

Lägenhet i Bonässund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bonässund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bonässund.

Perssons Fastighets AB
Bonäsv. 26
891 78 Bonässund

Annons:


Lär dig mer om Bonässund - korta fakta

Bonässund, även kallat Bonäset, ligger i Örnsköldsviks kommun, i gamla Arnäs landskommun, i Västernorrlands län. Orten ligger på 7 kilometers avstånd från Örnsköldsviks centrum, invid Bonässundet som står i förbindelse med Havsfjärden. Närmaste ort västerut är Järved och småorten Bodum österut.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris på bostadsrätter i Bonässund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bonässund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bonässund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bonässund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bonässund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.