Lägenheter och bostadsrätter i Bollstabruk

Hitta en lägenhet i Bollstabruk

Annons:
I Bollstabruk finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bollstabruk. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bollstabruk som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bollstabruk hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bollstabruk.

Lägenhet i Bollstabruk - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bollstabruk som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bollstabruk.

Könberg, Örjan
Norum 115
873 92 Bollstabruk

Annons:


Lär dig mer om Bollstabruk - korta fakta

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bollstabruk

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bollstabruk varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bollstabruk för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bollstabruk.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bollstabruk som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.