Lägenheter och bostadsrätter i Arnäsvall

Hitta en lägenhet i Arnäsvall

Annons:
I Arnäsvall finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Arnäsvall. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Arnäsvall som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Arnäsvall hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Arnäsvall.

Lägenhet i Arnäsvall - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Arnäsvall som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Arnäsvall.

Floxhusen AB
Måv. 14
891 55 Arnäsvall


Örnsköldsviks Inlandsbostäder AB
Måv. 14
891 55 Arnäsvall


Norrböjen AB
Måv. 14
891 55 Arnäsvall


Vingelf Invest AB
Ravesta 140
891 55 Arnäsvall


Larry Wernholms Fastigheter & Förvaltning AB
Sockenv. 21
891 55 Arnäsvall

Annons:


Lär dig mer om Arnäsvall - korta fakta

Arnäsvall är en tätort i Örnsköldsviks kommun samt kyrkbyn i Arnäs socken, med Arnäs kyrka belägen i orten. Arnäsvall ligger längs europaväg 4 cirka 3 km nordost om Örnsköldsvik. Strax nordväst om orten ligger ett gravfält.

Yta: 83,43 hektar
Invånarantal: 341, år 2010

Pris på bostadsrätter i Arnäsvall

Eftersom priset på en bostadsrätt i Arnäsvall varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Arnäsvall för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Arnäsvall.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Arnäsvall som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.