Lägenheter och bostadsrätter i Älandsbro

Hitta en lägenhet i Älandsbro

Annons:
I Älandsbro finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Älandsbro. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Älandsbro som du är nöjd med kan du se dig om i Västernorrland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Älandsbro hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Älandsbro.

Lägenhet i Älandsbro - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Älandsbro som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Älandsbro.

Säbrå Fastighetsförvaltning AB
Ramsås 110
870 10 älandsbro

Annons:


Lär dig mer om Älandsbro - korta fakta

Älandsbro är en ort i Härnösands kommun. Älandsbro genomkorsas av europaväg 4 (E4).

Yta: 155,82 hektar
Invånarantal: 832, år 2010

Pris på bostadsrätter i Älandsbro

Eftersom priset på en bostadsrätt i Älandsbro varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Älandsbro för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Älandsbro.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Älandsbro som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västernorrland.