Lägenheter och bostadsrätter i Vindeln

Hitta en lägenhet i Vindeln

Annons:
I Vindeln finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vindeln. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vindeln som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vindeln hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vindeln.

Lägenhet i Vindeln - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vindeln som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vindeln.

Berglunds Fastigheter & Maskin AB
Hjuken 12
922 91 VINDELN

Annons:


Lär dig mer om Vindeln - korta fakta

Vindeln (sydsamiska Vudtele, umesamiska Vyöddale) är en tätort i Västerbotten och centralort i Vindelns kommun, Västerbottens län. Två stora företag i Vindeln är Indexator samt Cranab.

Yta: 296,13 hektar
Invånarantal: 2333, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vindeln

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vindeln varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vindeln för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vindeln.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vindeln som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.