Lägenheter och bostadsrätter i Vilhelmina

Hitta en lägenhet i Vilhelmina

Annons:
I Vilhelmina finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vilhelmina. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vilhelmina som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vilhelmina hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vilhelmina.

Lägenhet i Vilhelmina - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vilhelmina som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vilhelmina.

Wahlquist, Firma Benny
Bergbackav. 13
912 34 Vilhelmina


Vilhelmina Bostäder AB
Volgsjöv. 48
912 32 Vilhelmina


Malgovik Uthyrningsfastigheter AB
Malgovik 83
912 91 VILHELMINA


Cluster Fastigheter, AB
Hällstigen 44
912 33 VILHELMINA

Annons:


Lär dig mer om Vilhelmina - korta fakta

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vilhelmina

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vilhelmina varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vilhelmina för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vilhelmina.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vilhelmina som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.