Lägenheter och bostadsrätter i Vännäsby

Hitta en lägenhet i Vännäsby

Annons:
I Vännäsby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vännäsby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vännäsby som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vännäsby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vännäsby.

Lägenhet i Vännäsby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vännäsby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vännäsby.

Henna Fastigheter I Vännäs AB
Företagsv. 9
911 35 VÄNNÄSBY

Annons:


Lär dig mer om Vännäsby - korta fakta

Vännäsby är en tätort i Vännäs kommun belägen cirka 4 kilometer öster om Vännäs. Orten ligger där Vindelälven och Umeälven flyter samman. Blå vägen (E12) och riksväg 92 går nära Vännäsby. Orten är känd sedan 1500-talet under namn som Vännäs och Wendenäs.

Yta: 187,07 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vännäsby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vännäsby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vännäsby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vännäsby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vännäsby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.