Lägenheter och bostadsrätter i Storuman

Hitta en lägenhet i Storuman

Annons:
I Storuman finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Storuman. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Storuman som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Storuman hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Storuman.

Lägenhet i Storuman - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Storuman som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Storuman.

Nilssons Bygg & Måleri AB
Skolg. 10
923 31 STORUMAN


Fastighets AB Umluspen
Järnvägsg. 30 A
923 31 STORUMAN

Annons:


Lär dig mer om Storuman - korta fakta

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Pris på bostadsrätter i Storuman

Eftersom priset på en bostadsrätt i Storuman varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Storuman för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Storuman.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Storuman som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.