Lägenheter och bostadsrätter i Malå

Hitta en lägenhet i Malå

Annons:
I Malå finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Malå. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Malå som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Malå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Malå.

Lägenhet i Malå - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Malå som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Malå.

Malåbostaden AB
Storg. 13
930 70 MALÅ


Sigges Fastigheter AB
Storg. 33
930 70 MALÅ

Annons:


Lär dig mer om Malå - korta fakta

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Pris på bostadsrätter i Malå

Eftersom priset på en bostadsrätt i Malå varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Malå för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Malå.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Malå som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.