Lägenheter och bostadsrätter i Lögdeå

Hitta en lägenhet i Lögdeå

Annons:
I Lögdeå finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Lögdeå. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Lögdeå som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Lögdeå hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Lögdeå.

Lägenhet i Lögdeå - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Lögdeå som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Lögdeå.

Grundström Leif, Lögdehus
Smedsv. 6
914 92 Lögdeå

Annons:


Lär dig mer om Lögdeå - korta fakta

Lögdeå är en tätort i Nordmalings kommun vid Lögde älv. Orten är i dag mer eller mindre sammanväxt med den närliggande byn Mo. På Åbergsgården finns Lögdeå museum.

Yta: 115,65 hektar
Invånarantal: 394, år 2010

Pris på bostadsrätter i Lögdeå

Eftersom priset på en bostadsrätt i Lögdeå varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Lögdeå för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Lögdeå.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Lögdeå som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.