Lägenheter och bostadsrätter i Kåge

Hitta en lägenhet i Kåge

Annons:
I Kåge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Kåge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Kåge som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Kåge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Kåge.

Lägenhet i Kåge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Kåge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Kåge.

Kreatrixa AB
Byalagsg. 21
934 32 Kåge


P.A Lundström AB
Nyg. 1
934 31 KÅGE

Annons:


Lär dig mer om Kåge - korta fakta

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Pris på bostadsrätter i Kåge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Kåge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Kåge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Kåge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Kåge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.