Lägenheter och bostadsrätter i Bygdsiljum

Hitta en lägenhet i Bygdsiljum

Annons:
I Bygdsiljum finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bygdsiljum. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bygdsiljum som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bygdsiljum hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bygdsiljum.

Lägenhet i Bygdsiljum - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bygdsiljum som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bygdsiljum.

Bygdsiljum Utveckling AB
Bygdeg. 3
937 33 BYGDSILJUM

Annons:


Lär dig mer om Bygdsiljum - korta fakta

Bygdsiljum är en tätort i Skellefteå kommun. Bygdsiljum ligger vid Stora Bygdeträsket. Tillgången på arbetstillfällen är bättre här än på många andra liknande orter till följd av den industri som finns etablerad här.

Yta: 103,52 hektar
Invånarantal: 357, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bygdsiljum

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bygdsiljum varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bygdsiljum för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bygdsiljum.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bygdsiljum som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.