Lägenheter och bostadsrätter i Boliden

Hitta en lägenhet i Boliden

Annons:
I Boliden finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Boliden. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Boliden som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Boliden hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Boliden.

Lägenhet i Boliden - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Boliden som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Boliden.

Hotell Annexet & Sidtjärns Camping
Kullen 16
936 32 Boliden


Brf Bjurliden Nr 1
Ringen 71 A
936 31 BOLIDEN


Empro AB
Ytterv. 24
936 32 Boliden

Annons:


Lär dig mer om Boliden - korta fakta

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Pris på bostadsrätter i Boliden

Eftersom priset på en bostadsrätt i Boliden varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Boliden för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Boliden.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Boliden som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.