Lägenheter och bostadsrätter i Bjurholm

Hitta en lägenhet i Bjurholm

Annons:
I Bjurholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bjurholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bjurholm som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bjurholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bjurholm.

Lägenhet i Bjurholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bjurholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bjurholm.

S.J.L Industrifastighet AB
Agnäs 99
916 91 BJURHOLM

Annons:


Lär dig mer om Bjurholm - korta fakta

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bjurholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bjurholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bjurholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bjurholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bjurholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.