Lägenheter och bostadsrätter i Åsele

Hitta en lägenhet i Åsele

Annons:
I Åsele finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Åsele. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Åsele som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Åsele hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Åsele.

Lägenhet i Åsele - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Åsele som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Åsele.

Stiftelsen Åselehus
Vasag. 5
919 32 ÅSELE

Annons:


Lär dig mer om Åsele - korta fakta

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Pris på bostadsrätter i Åsele

Eftersom priset på en bostadsrätt i Åsele varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Åsele för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Åsele.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Åsele som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.