Lägenheter och bostadsrätter i Ånäset

Hitta en lägenhet i Ånäset

Annons:
I Ånäset finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Ånäset. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Ånäset som du är nöjd med kan du se dig om i Västerbotten efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Ånäset hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Ånäset.

Lägenhet i Ånäset - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Ånäset som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Ånäset.

Slit Fastigheter AB
Gumboda 130
915 94 ÅNÄSET

Annons:


Lär dig mer om Ånäset - korta fakta

Ånäset, är en tätort i Robertsfors kommun, cirka 13 km nordost om Robertsfors. Europaväg 4 passerar genom Ånäset. Kålabodaån flyter genom tätorten.

Yta: 121,33 hektar
Invånarantal: 610, år 2010

Pris på bostadsrätter i Ånäset

Eftersom priset på en bostadsrätt i Ånäset varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Ånäset för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Ånäset.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Ånäset som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Västerbotten.