Lägenheter och bostadsrätter i Uddeholm

Hitta en lägenhet i Uddeholm

Annons:
I Uddeholm finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Uddeholm. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Uddeholm som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Uddeholm hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Uddeholm.

Lägenhet i Uddeholm - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Uddeholm som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Uddeholm.

Edifice Hagfors AB
Strandv. 10
683 40 UDDEHOLM

Annons:


Lär dig mer om Uddeholm - korta fakta

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Pris på bostadsrätter i Uddeholm

Eftersom priset på en bostadsrätt i Uddeholm varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Uddeholm för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Uddeholm.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Uddeholm som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.