Lägenheter och bostadsrätter i Töcksfors

Hitta en lägenhet i Töcksfors

Annons:
I Töcksfors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Töcksfors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Töcksfors som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Töcksfors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Töcksfors.

Lägenhet i Töcksfors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Töcksfors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Töcksfors.

Foxen Fastigheter AB
Bögatan 40
670 10 Töcksfors

Annons:


Lär dig mer om Töcksfors - korta fakta

Töcksfors är en tätort i Årjängs kommun, Värmlands län, kyrkbyn i Töcksmarks socken och centralort för kommunens västra delar. Töcksfors är beläget fem kilometer från norska gränsen, drygt nio mil från Oslo och tolv mil från Karlstad. Orten präglas av gränshandeln.

Yta: 191 hektar
Invånarantal: 1158, år 2010

Pris på bostadsrätter i Töcksfors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Töcksfors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Töcksfors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Töcksfors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Töcksfors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.