Lägenheter och bostadsrätter i Skattkärr

Hitta en lägenhet i Skattkärr

Annons:
I Skattkärr finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skattkärr. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skattkärr som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skattkärr hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skattkärr.

Lägenhet i Skattkärr - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skattkärr som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skattkärr.

Blötbergets Fastigheter AB
Lomv. 49
656 71 Skattkärr

Annons:


Lär dig mer om Skattkärr - korta fakta

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skattkärr

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skattkärr varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skattkärr för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skattkärr.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skattkärr som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.