Lägenheter och bostadsrätter i Munkfors

Hitta en lägenhet i Munkfors

Annons:
I Munkfors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Munkfors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Munkfors som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Munkfors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Munkfors.

Lägenhet i Munkfors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Munkfors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Munkfors.

Munkforsbostäder AB
Smedsg. 16
684 30 Munkfors

Annons:


Lär dig mer om Munkfors - korta fakta

Munkfors är en tätort på ömse sidor om Klarälven och vid riksväg 62 cirka 60 km norr om Karlstad, Värmland. Orten är huvudsakligen belägen i Munkfors kommun, dock med en mycket liten del nordost om Stubbängen i Hagfors kommun. Munkfors är centralort och enda tätort i kommunen som bär dess namn.

Yta: 731,10 hektar
Invånarantal: 3054, år 2010

Pris på bostadsrätter i Munkfors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Munkfors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Munkfors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Munkfors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Munkfors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.