Lägenheter och bostadsrätter i Molkom

Hitta en lägenhet i Molkom

Annons:
I Molkom finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 4 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Molkom. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Molkom som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Molkom hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Molkom.

Lägenhet i Molkom - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Molkom som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Molkom.

Bernats-Lewis Sweden AB
S. Rådom 426
660 60 MOLKOM


Molkom Real Estate Holding AB
Tågstad Bostäder AB
Kärleksstigen 17
660 60 MOLKOM


Widén, Leif Artur
Lernäsv. 12
660 60 MOLKOM

Annons:


Lär dig mer om Molkom - korta fakta

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Pris på bostadsrätter i Molkom

Eftersom priset på en bostadsrätt i Molkom varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Molkom för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Molkom.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Molkom som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.