Lägenheter och bostadsrätter i Hammarö

Hitta en lägenhet i Hammarö

Annons:
I Hammarö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hammarö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hammarö som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hammarö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hammarö.

Lägenhet i Hammarö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hammarö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hammarö.

Gribäck Business Control AB
Ö. Rosenlundsv. 4
663 41 HAMMARÖ


Ll Nordic Consult AB
Lidbacks v. 6
663 41 HAMMARÖ

Annons:


Lär dig mer om Hammarö - korta fakta

Hammarö kommun är en kommun i Värmlands län. Kommunen gränsar i norr till Karlstads kommun. Centralort är Skoghall.Kommunens område motsvarar Hammarö socken, Karlstads härad, vari vid kommunreformen 1862 Hammarö landskommun bildades.

Yta: 464,15 km2
Invånarantal: 15449, år 2016

Pris på bostadsrätter i Hammarö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hammarö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hammarö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hammarö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hammarö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.