Lägenheter och bostadsrätter i Hagfors

Hitta en lägenhet i Hagfors

Annons:
I Hagfors finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hagfors. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hagfors som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hagfors hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hagfors.

Lägenhet i Hagfors - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hagfors som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hagfors.

Hagforshem AB
Dalav. 10
683 30 Hagfors


HSB Bostadsrättsförening Gjuteriet i Hagfors
Gjutarev. 1
683 32 Hagfors


HSB Bostadsrättsföreningen, Hyttsmeden och Rostugnen
Storg. 10
683 31 HAGFORS


Björn Group AB
0563 - 270 33Uddeholm Estate AB
Storg. 6 B
683 31 HAGFORS

Annons:


Lär dig mer om Hagfors - korta fakta

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hagfors

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hagfors varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hagfors för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hagfors.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hagfors som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.