Lägenheter och bostadsrätter i Gräsmark

Hitta en lägenhet i Gräsmark

Annons:
I Gräsmark finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Gräsmark. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Gräsmark som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Gräsmark hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Gräsmark.

Lägenhet i Gräsmark - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Gräsmark som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Gräsmark.

Gräsmark Hyresbostäder
Granbäckstorp 38
686 98 GRÄSMARK

Annons:


Lär dig mer om Gräsmark - korta fakta

Gräsmarks socken i Värmland ingick i Fryksdals härad, ingår sedan 1971 i Sunne kommun och motsvarar från 2016 Gräsmarks distrikt. Högfors bruk samt tätorten Uddheden med sockenkyrkan Gräsmarks kyrka ligger i socknen. Den genuina dialekten i Gräsmark är Gräsmarksmålet.

Yta: 407 km2
Invånarantal: 1178, år 2000

Pris på bostadsrätter i Gräsmark

Eftersom priset på en bostadsrätt i Gräsmark varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Gräsmark för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Gräsmark.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Gräsmark som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.