Lägenheter och bostadsrätter i Filipstad

Hitta en lägenhet i Filipstad

Annons:
I Filipstad finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Filipstad. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Filipstad som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Filipstad hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Filipstad.

Lägenhet i Filipstad - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Filipstad som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Filipstad.

Stiftelsen Filipstadsbostäder
Hantverksg. 22
682 31 Filipstad


Saxå Bruk
Saxån Herrgården
682 92 FILIPSTAD


Wärmlansvärden AB
Spångbergsv. 17 C
682 31 Filipstad


Daglösen Fastigheter AB
Korsg. 25
682 32 FILIPSTAD


Wärmlansvärden Filipstad AB
Spångbergsv. 17 C
682 31 Filipstad

Annons:


Lär dig mer om Filipstad - korta fakta

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Pris på bostadsrätter i Filipstad

Eftersom priset på en bostadsrätt i Filipstad varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Filipstad för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Filipstad.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Filipstad som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.