Lägenheter och bostadsrätter i Charlottenberg

Hitta en lägenhet i Charlottenberg

Annons:
I Charlottenberg finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Charlottenberg. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Charlottenberg som du är nöjd med kan du se dig om i Värmland efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Charlottenberg hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Charlottenberg.

Lägenhet i Charlottenberg - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Charlottenberg som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Charlottenberg.

Gränsbostäder Väst
Spjutg. 12
673 31 Charlottenberg

Annons:


Lär dig mer om Charlottenberg - korta fakta

Charlottenberg är en tätort i västra Värmland samt centralort i Eda kommun, Värmlands län. Charlottenberg ligger 6 kilometer från gränsen till Norge. Charlottenberg har också en järnvägsstation som ligger vid Värmlandsbanan. Gränshandel förekommer i stor utsträckning i Charlottenberg då Norge har högre butikspriser, inte minst på mat och dryck.

Yta: 258,56 hektar
Invånarantal: 2215, år 2010

Pris på bostadsrätter i Charlottenberg

Eftersom priset på en bostadsrätt i Charlottenberg varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Charlottenberg för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Charlottenberg.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Charlottenberg som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Värmland.