Lägenheter och bostadsrätter i Vittinge

Hitta en lägenhet i Vittinge

Annons:
I Vittinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vittinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vittinge som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vittinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vittinge.

Lägenhet i Vittinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vittinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vittinge.

Svea Fastighetsbyrå AB
Kättbo 212
744 95 VITTINGE

Annons:


Lär dig mer om Vittinge - korta fakta

Vittinge är en tätort i Heby kommun och kyrkbyn i Vittinge socken i Uppsala län, Uppland. Samhället delas av riksväg 72 samt järnvägen (Dalabanan). Namnet skrevs 1344 de Hwitunge.

Yta: 130,34 hektar
Invånarantal: 460, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vittinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vittinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vittinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vittinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vittinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.