Lägenheter och bostadsrätter i Vänge

Hitta en lägenhet i Vänge

Annons:
I Vänge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vänge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vänge som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vänge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vänge.

Lägenhet i Vänge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vänge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vänge.

Johansson Fastigheter AB
Svedbov. 56
740 20 Vänge


Svensk Fastighetsexploatering AB
Finnsta 228 D
740 20 Vänge

Annons:


Lär dig mer om Vänge - korta fakta

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Pris på bostadsrätter i Vänge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vänge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vänge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vänge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vänge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.