Lägenheter och bostadsrätter i Tärnsjö

Hitta en lägenhet i Tärnsjö

Annons:
I Tärnsjö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tärnsjö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tärnsjö som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tärnsjö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tärnsjö.

Lägenhet i Tärnsjö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tärnsjö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tärnsjö.

Tärnsjö Bostäder AB
Kapellv. 3
740 45 TÄRNSJÖ


Progema Fastighets AB
Fabriksv. 7
740 45 TÄRNSJÖ


Jägartorp Fastigheter AB
Holvastby 206
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:


Lär dig mer om Tärnsjö - korta fakta

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Pris på bostadsrätter i Tärnsjö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tärnsjö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tärnsjö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tärnsjö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tärnsjö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.