Lägenheter och bostadsrätter i Skärplinge

Hitta en lägenhet i Skärplinge

Annons:
I Skärplinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Skärplinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Skärplinge som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Skärplinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Skärplinge.

Lägenhet i Skärplinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Skärplinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Skärplinge.

Hållstrand Jansson Fastigheter AB
Lillgärdsv. 10
819 30 SKÄRPLINGE

Annons:


Lär dig mer om Skärplinge - korta fakta

Skärplinge är en tätort i Tierps kommun. Strömarån flyter genom samhället. Riksväg 76 mellan Gävle och Östhammar passerar rakt genom samhället och delar det i två delar. Skärplinge omtalas första gången i markgäldsförteckningen 1312 ('de Skærplinge') med 29 skattskyldiga hushåll.

Yta: 95,08 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Pris på bostadsrätter i Skärplinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Skärplinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Skärplinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Skärplinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Skärplinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.