Lägenheter och bostadsrätter i Öregrund

Hitta en lägenhet i Öregrund

Annons:
I Öregrund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Öregrund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Öregrund som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Öregrund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Öregrund.

Lägenhet i Öregrund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Öregrund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Öregrund.

Axel Holmgrens
Rådhusg. 23
742 42 ÖREGRUND


Mäklarbyrån Uppsalahus
Långg. 37
742 42 ÖREGRUND


Sjömärket Öregrund AB
Långg. 40
742 42 ÖREGRUND

Annons:


Lär dig mer om Öregrund - korta fakta

Öregrund är en tätort i Roslagen, som är en del av Östhammars kommun och Uppsala län. Orten hade 1 555 invånare i slutet av år 2010, och är därmed en av Sveriges minsta före detta städer. Öregrund ligger cirka 20 kilometer (bilvägen) nordost om Östhammar, som är kommunens centralort.

Yta: 244,37 hektar
Invånarantal: 1555, år 2010

Pris på bostadsrätter i Öregrund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Öregrund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Öregrund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Öregrund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Öregrund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.