Lägenheter och bostadsrätter i Hargshamn

Hitta en lägenhet i Hargshamn

Annons:
I Hargshamn finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Hargshamn. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Hargshamn som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Hargshamn hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Hargshamn.

Lägenhet i Hargshamn - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Hargshamn som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Hargshamn.

Delka Förvaltning AB
Sanda 206
742 95 Hargshamn

Annons:


Lär dig mer om Hargshamn - korta fakta

Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun belägen vid Galtfjärden. Hamnen har varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk.

Yta: 81 hektar
Invånarantal: 312, år 2010

Pris på bostadsrätter i Hargshamn

Eftersom priset på en bostadsrätt i Hargshamn varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Hargshamn för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Hargshamn.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Hargshamn som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.