Lägenheter och bostadsrätter i Grillby

Hitta en lägenhet i Grillby

Annons:
I Grillby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Grillby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Grillby som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Grillby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Grillby.

Lägenhet i Grillby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Grillby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Grillby.

Esslab Fastigheter AB
Biblioteksg. 6
749 52 Grillby


Stiftelsen Heliga Philothei Ortodoxa Kloster
Villberga-backa 13
749 51 GRILLBY

Annons:


Lär dig mer om Grillby - korta fakta

Grillby är en tätort i Enköpings kommun, ungefär 12 kilometer öster om Enköping. Orten ligger i anslutning till E 18. I Grillby finns en mataffär, Pinos värdshus och en pizzeria. I före detta stationshuset finns även en byggnadsvårdsbutik och möbeltapetserare.

Yta: 85,42 hektar
Invånarantal: 972, år 2010

Pris på bostadsrätter i Grillby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Grillby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Grillby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Grillby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Grillby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.