Lägenheter och bostadsrätter i Fjärdhundra

Hitta en lägenhet i Fjärdhundra

Annons:
I Fjärdhundra finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 1 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Fjärdhundra. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Fjärdhundra som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Fjärdhundra hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Fjärdhundra.

Lägenhet i Fjärdhundra - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Fjärdhundra som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Fjärdhundra.

Refvelsta Godsförvaltning AB
Altuna göksbo
749 71 FJÄRDHUNDRA

Annons:


Lär dig mer om Fjärdhundra - korta fakta

Fjärdhundra är en tätort i Enköpings kommun i Uppsala län. Orten ligger i Simtuna socken cirka 18 kilometer nordväst om Enköping invid riksväg 70 samt länsväg 254. Väster om tätorten ligger Simtuna kyrka.

Yta: 108,35 hektar
Invånarantal: 951, år 2010

Pris på bostadsrätter i Fjärdhundra

Eftersom priset på en bostadsrätt i Fjärdhundra varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Fjärdhundra för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Fjärdhundra.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Fjärdhundra som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.

Städer i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta bostadsföretag och hyresvärdar som kan hjälpa dig med att hitta en lägenhet som passar dig.