Lägenheter och bostadsrätter i Enköping

Hitta en lägenhet i Enköping

Annons:
I Enköping finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 10 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Enköping. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Enköping som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Enköping hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Enköping.

Lägenhet i Enköping - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Enköping som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Enköping.

Mäklarhuset
Kyrkog. 12
745 31 ENKÖPING


Mäklarringen
Kyrkog. 20
745 31 ENKÖPING


Tandläkare Lena Hansson-Werner
Kristinag. 20
745 30 Enköping


Svensk Fastighetsförmedling
Kyrkog. 16
745 31 ENKÖPING


Kicomp Fastigheter AB
Källg. 12
745 31 ENKÖPING


AB Enköpings Hyresbostäder
Kyrkog. 13
745 31 ENKÖPING


Bra Bil Fastighet 1 I Enköping AB
Brian Borg Invest, AB
E.N.A. City AB
Kungsg. 43
745 36 Enköping


Hivén Fastighets AB
Myrang. 5
745 37 ENKÖPING

Annons:


Lär dig mer om Enköping - korta fakta

Enköping är en tätort i Uppland och centralort i Enköpings kommun, Uppsala län. Enköping är beläget vid motorvägen E18 och Mälarbanan vid Mälarens norra strand. Enköpingsån rinner genom orten. Enköpings slogan Sveriges närmaste stad myntades 1965 av reklamchef vid Bahco, Bertil Danielsson.

Yta: 1 066,70 hektar
Invånarantal: 21121, år 2010

Pris på bostadsrätter i Enköping

Eftersom priset på en bostadsrätt i Enköping varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Enköping för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Enköping.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Enköping som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.