Lägenheter och bostadsrätter i Bälinge

Hitta en lägenhet i Bälinge

Annons:
I Bälinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 5 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Bälinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Bälinge som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Bälinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Bälinge.

Lägenhet i Bälinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Bälinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Bälinge.

Göran Jansson Fastighetsbyrå AB
Oxsätra 53
743 87 BÄLINGE


Ekema AB
Skuttunge-eke 126
743 82 Bälinge


Arnebo Gård och Fastighet AB
Tuna 33
743 86 Bälinge


Oxsätra Åkerlänna Utveckling AB (Svb)
Oxsätra 502
743 87 BÄLINGE


Hedenskog och Jansson Fastighetstjänst A
Äskelunda 18
743 86 Bälinge

Annons:


Lär dig mer om Bälinge - korta fakta

Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Yta: 140,03 hektar
Invånarantal: 2437, år 2010

Pris på bostadsrätter i Bälinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Bälinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Bälinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Bälinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Bälinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.