Lägenheter och bostadsrätter i Alunda

Hitta en lägenhet i Alunda

Annons:
I Alunda finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 3 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Alunda. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Alunda som du är nöjd med kan du se dig om i Uppsala efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Alunda hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Alunda.

Lägenhet i Alunda - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Alunda som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Alunda.

Mäklarbyrån Uppland AB
Myrv. 18
747 32 Alunda


J. Hagman Fastighet AB
Ingvasta 127
747 92 Alunda


Fastigheter I Gimo AB
Tallvägen 10
747 32 Alunda

Annons:


Lär dig mer om Alunda - korta fakta

Alunda är en tätort i Östhammars kommun i Uppsala län och kyrkby i Alunda socken. Befolkningen uppgår till drygt 2000 invånare. Alunda ligger på ett mindre höjdparti mellan två slättlandskap. Markförhållandena växlar mellan berg i dagen, morän och lera.

Yta: 228,34 hektar
Invånarantal: 2317, år 2010

Pris på bostadsrätter i Alunda

Eftersom priset på en bostadsrätt i Alunda varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Alunda för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Alunda.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Alunda som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Uppsala.