Lägenheter och bostadsrätter i Värmdö

Hitta en lägenhet i Värmdö

Annons:
I Värmdö finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 8 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Värmdö. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Värmdö som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Värmdö hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Värmdö.

Lägenhet i Värmdö - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Värmdö som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Värmdö.

Bullandö Marina
Bullandöv. 30
139 56 VÄRMDÖ


Byggnadsfirma Bo Östman
Boda Byv. 5
139 90 VÄRMDÖ


SkandiaMäklarna
Skärgårdsv. 157
139 36 VÄRMDÖ


Anders Hellströmer
Småängsviken
139 55 Värmdö


J.A Association Bostäder AB
Älvsalav. 1
139 56 VÄRMDÖ


Colhag och Wetterstrand Invest AB
Tottkällev. 2 B
139 34 VÄRMDÖ


Hus och Tomter Täby AB
Skärgårdsv. 180
139 36 VÄRMDÖ


Hans Sporre M.E.F.
Innersvängen 35
139 54 VÄRMDÖ

Annons:


Lär dig mer om Värmdö - korta fakta

Värmdö kommun är en kommun i Stockholms län. Centralorten Gustavsberg ligger två mil öster om Stockholm. Kommunen är huvudsakligen belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med en mindre del (Nämdö distrikt) i nordöstra Södermanland. Värmdö kommun omfattar stora delar av Stockholms södra skärgård.

Yta: 456,58 km2
Invånarantal: 41 107, år 2015

Pris på bostadsrätter i Värmdö

Eftersom priset på en bostadsrätt i Värmdö varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Värmdö för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Värmdö.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Värmdö som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.