Lägenheter och bostadsrätter i Vårby

Hitta en lägenhet i Vårby

Annons:
I Vårby finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Vårby. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Vårby som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Vårby hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Vårby.

Lägenhet i Vårby - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Vårby som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Vårby.

Graflunds
Bäckgårdsv. 5
143 41 Vårby


Din Bostad I Stockholm AB
Vårby Allé 14
143 40 VÅRBY

Annons:


Lär dig mer om Vårby - korta fakta

Vårby är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse ingår i tätorten Stockholm. Troligen kom människor till Vårby-Masmoområdet redan under stenåldern. Strandlinjen låg cirka 30 meter högre än idag och Östersjön gick in med en grund vik vid Masmo.

Yta: 6,5 km2
Invånarantal: 10 115, år 2011

Pris på bostadsrätter i Vårby

Eftersom priset på en bostadsrätt i Vårby varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Vårby för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Vårby.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Vårby som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.