Lägenheter och bostadsrätter i Tullinge

Hitta en lägenhet i Tullinge

Annons:
I Tullinge finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 6 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Tullinge. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Tullinge som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Tullinge hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Tullinge.

Lägenhet i Tullinge - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Tullinge som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Tullinge.

Westlén & Pehrs Fastigheter AB
Sunnanv. 23
146 40 TULLINGE


Remoy Apartments Barcelona AB
Tullinge Strand 31
146 54 Tullinge


J.Lake Byggteknik AB
Violv. 3
146 50 Tullinge


Hantverket 4 AB
Sadelmakarv. 10
146 33 TULLINGE


Hjern Inredning & Fastigheter AB
Mellanbergsv. 48
146 52 Tullinge


Sivegård Fastighets AB
Mekanikerv. 13
146 33 TULLINGE

Annons:


Lär dig mer om Tullinge - korta fakta

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Pris på bostadsrätter i Tullinge

Eftersom priset på en bostadsrätt i Tullinge varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Tullinge för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Tullinge.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Tullinge som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.