Lägenheter och bostadsrätter i Trångsund

Hitta en lägenhet i Trångsund

Annons:
I Trångsund finns det möjlighet för dig att hitta en passande lägenhet - sammanlagt finns det 2 olika hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och/eller bostadsföretag att ta kontakt med när du letar efter lägenhet i Trångsund. Om du ändå inte hittar en lägenhet i Trångsund som du är nöjd med kan du se dig om i Stockholm efter andra orter där du skulle kunna hitta en lägenhet som är lämplig.

Adress, telefonnummer och andra kontaktuppgifter till hyresvärdar, bostadsrättsföreningar och bostadsföretag i Trångsund hittar du längre ner. Här finns möjlighet att hitta både hyresrätt och bostadsrätt i Trångsund.

Lägenhet i Trångsund - hyra eller köpa lägenhet

Nedan kan du ta del av vår lista över bostadsrättsföreningar, hyresvärdar och bostadsföretag i Trångsund som kan hjälpa dig med att hitta en trevlig lägenhet i Trångsund.

Larsof Fastighet AB
Hammartorpsv. 29 F
142 62 Trångsund


Noodle Factory AB
Opusgränd 12
142 63 TRÅNGSUND

Annons:


Lär dig mer om Trångsund - korta fakta

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Yta: 22,3 km2
Invånarantal: 9 912, år 2011

Pris på bostadsrätter i Trångsund

Eftersom priset på en bostadsrätt i Trångsund varierar kraftigt mellan område, bostadsrättförening samt lägenhetens skick så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera olika bostadsföretag i Trångsund för att få reda på flera olika lägenheter och deras pris för att kunna få en bra inblick i vilka lägenheter du kan välja mellan samt deras pris.

Titta hit om du vill lära dig mer om orten Trångsund.

Hittar du ingen lägenhet eller bostadsrätt i Trångsund som uppfyller dina behov? Tag då en titt efter lägenheter i någon annan stad i Stockholm.